Додик: Наставићемо заједно да радимо у Језеру

09.09.2022 Актуелно

Кандидат СНСД-а за предсједника Републике Милорад Додик поручио је вечерас грађанима општине Језеро да ће наставити заједно да раде у овој општини и бити отворени за сваки пројекат који са локалног нивоа буде евидентиран као потребан.

„Заједно смо радили и наставићемо заједно у свим искушењима, не само локалним, него и глобалним. Чуваћемо мир међу нама и са нама, обезбиједити да имамо довољно хране, енергије и свега онога што је потребно за нормалан живот“, рекао је Додик.

Он је додао да му је драго што се у Језеру гради вртић и што имају више рођене дјеце.

„Ви сте мала општина, али сте за нас веома важни. Ишли смо корак по корак и завршили много пројеката, али никад није довољно. Овђе мора бити довољно воде, струје, вртића и школа и овђе се боримо да имамо што је могуће више радних мјеста“, нагласио је Додик на предизборном скупу ове странке.

Он је рекао да у Језеро долази заједно са људима свога тима који раде одговорне послове, те да ће они заједно као тим и даље побјеђивати и радити за потребе народа.

Кандидат за посламика у Представничком дому Парламентарне скупштине из Изборне јединице један Зоран Тегелтија изјавио је грађанима Језера да су тешка времена, те да су потребни мир, стабилност и одговорни људи.

„Борићемо се за Републику Српску на сваки могући начин, али само миром, јер једино у миру можемо да развијамо нашу Републику. Показали смо стабилност. Стабилне су нам и политичка и економска ситуација, као и наш енергетски систем и све што је потребно за развој Српске“, навео је Тегелтија.

Архива