Додик: Мирно чекамо недјељу, побједник је познат

30.09.2022 Актуелно

Мирно чекамо недјељу и проглашење побједника, јер је он познат, како према резултатима постигнутим у претходне четири године, тако и према подршци која нам је пружена, истакао је Милорад Додик, предсједник СНСД-а, на завршној предизборној трибини ове странке у Бањалуци на Тргу Републике.

– Иза нас су остали велики резултати у овом граду и на то смо поносни. Политичари се мјере по ономе што остављају иза себе, а не по ономе што говоре. Кандидовао сам се за предсједника Републике, велика је ствар побиједити и велика побједа и Жељке Цвијановић и мене је побједа вас дивних људи овог града и ове Републике  – нагласио је Додик.

Он је нагласио да се на Тргу Републике окупио велики број симпатизера СНСД-а.

– Овдје смо се окупили да прославимо наш дан. Обишли смо сва наша мјеста широм Српске, и знамо шта треба да радимо. СНСД значи снага народа и снага државе, а наша држава је Република Српска. Подржани од стране 20 хиљада људи вечерас у Бањалуци, а преко 250 хиљада током кампање – истакао је Додик.

На трибини су представљени кандидати ове странке за предсједника Републике Српске, Милорад Додик, српског члана Предсједништва БиХ, Жељка Цвијановић и кандидати са листи за Народну скупштину Републике Српске и Представнички дом ПС БиХ.

Архива