Додик и Цвијановићева залијепили прве плакате

02.09.2022 Актуелно


Предсједник СНСД-а Милорад Додик и потпредсједник странке Жељка Цвијановић данас су у Бањалуци лијепљењем првог плаката озваничили почетак предизборне кампање СНСД-а и изразили увјерење да ће ова странка побиједити на предстојећим општим изборима.

„Ми смо људи ове земље – Републике Српске. Не фолирамо и не блефирамо, већ смо оно што јесмо. СНСД је дио овог народа и крећемо у кампању ка побједи, јер волимо Српску и овај народ и знамо да у тешким временима која долазе и која су захватила цијели свијет, народу требају сигурни и препознатљиви кадрови“, рекао је Додик у Бањалуци након лијепљења првог плаката испред Палате Републике.

Додик, који је кандидат за предсједника Републике Српске, позвао је грађане да подрже СНСД, њега и Жељку Цвијановић као кандидате, јер су сигуран и провјерен тандем у рјешавању многих националних и државних проблема.

Он је навео да ће СНСД водити кампању као и до сада, остављајући иза себе много изграђених болница и школа, више од 120 километара ауто-путева.

„Поред свих оспоравања споља и изнутра, показало се да смо ми једини фактор у Српској који може осигурати стабилност и безбједност народа, што је сада најважније. Наша кампања ће бити да кажемо да смо људи стабилности, мира и безбједности и да нисмо спремни напустити наш интерес, а то је Република Српска“, истакао је Додик.

Он је изразио увјерење да ће СНСД добити много гласова и да ће разлика у изборном резултату бити велика у односу на друге, наводећи примјер да је сада та разлика око 12 одсто када је он у питању и нешто већи проценат када је у питању Цвијановићева, а да СНСД има 37 одсто.

Архива