Добој најавио највећу побједу СНСД-а до сада

03.09.2022 Актуелно

Лидер СНСД-а и кандидат за предсједника Републике Српске, Милорад Додик и кaндидат СНСД-а за српског члана Предсједништва БиХ, Жељка Цвијановић, присуствују вечерас предизборној трибини у Добоју на коју је дошло преко осам хиљада Добојлија.

Додик je поручио да је у овај град у претходном периоду уложено преко 800.000.000 KМ и да ће развојне активности бити настављене.

Додик је, уочи предизборне трибине СНСД-а у Добоју, рекао новинарима да је задовољан великим одзивом грађана, за који је истакао да представља приврженост заједничком раду.

„СНСД је велика побједа онолико колико је Добој велики град и у срцима је Добојлија. Тако је и наше осјећање овдје исто тако велико“, рекао је Додик.

Kандидат СНСД-а за српског члана Предсједништва БиХ, Жељка Цвијановић, рекла је да ова странка очекује велику побједу 2. октобра и да је спремна да настави да управља политичким и економским процесима у Републици Српској, штити уставну позицију Српске и изађе у сусрет потребама сваког човјека.

Kандидат СНСД-а за Представнички дом Парламентарне скупштине БиХ из Изборне јединице два, Обрен Петровић, поручио је да је ова странка спремна, јединствена и сложна.

„Обећали смо предсједнику Додику да ћемо бити и најбоља политичка партија и да ћемо остварити најбоље резултате и за посланике у Парламентарној скупштини БиХ и Народној скупштини Републике Српске, као и за предсједника Републике Српске и српског члана Предсједништва БиХ“, рекао је Петровић.

Носилац листе СНСД-а за Народну скупштину Републике Српске у Изборној јединици пет, Александар Суботић, поручио је да вечерашњи митинг у Добоју показује снагу СНСД-а и да је увјерен у изборну побједу, а што потврђује и присуство грађана.

Он је најавио да ће као посланик у Народној скупштини Републике Српске наставити активности на инфраструктурном развоју Добоја.

Вечерас су у Добоју представљени кандидати СНСД-а за Народну скупштину Републике Српске из Изборне јединице пет и за Парламентарну скупштину БиХ из Изборне јединице два.

Архива