Цвијановић: Поносна сам на улагања у овакве пројекте

11.09.2022 Актуелно

Као становник Републике Српске срећна сам што унапријеђујемо наш систем, а као предсједник Српске поносна сам на улагања у овакве пројекте, рекла је предсједница Српске Жељка Цвијановић на отварању Клинике за кардиохирургију на УКЦ Републике Српске.

– Ово је нешто што ћемо подијелити са свим нашим општинама и градовима – рекла је предсједница и додала да је ово урађено због пацијената и радника који заслужују да раде у бољим условима.

Посебно се захвалила здравственим радницима без чијих напора ништа од овог не би било могуће.

Она је подсјетила и на прва улагања којима је отпочела модернизација УКЦ-а, али и осталих улагања, прије више од десет година.

– Тада је Милорад Додик био предсједник Владе Републике Српске и покренули смо велики пројекат изградење регионалних, модерних болница широм Српске – рекла је Цвијановићева и констатовала да је тај посао данас завршен и да данас у Српској постоји модерна мрежа болница.

Она је поновила да је као грађанин срећна, али да је као предсједник поносна на капацитет Републике.

– Нека ово служи на понос свима нама. Честитам нам и честитам Републици Српској за овај велики подухват. Само злонамјеран, може да остане злонамјеран и да не разумије колико ово значи за нашу будућност – закључила је Цвијановићева.

Архива