Цвијановић: Очекујемо побједу као потврду за све што је урађено

27.09.2022 Актуелно

Кандидат СНСД-а за српског члана Предсједништва БиХ Жељка Цвијановић изјавила је да су републичке институције у Вишеград уложиле огромна средства и да као потврду за све што је урађено очекује побједу СНСД-а.

– Активирали смо велике ресурсе да би становници могли да имају своје мјесто које је постало и туристичка понуда и једна од најљепших у цијелој нашој регији, али и све друге ствари које су биле неопходне за живот наших грађана – рекла је Цвијановић у Вишеграду, гдје је одржана предизборна трибина СНСД-а.

Она је нагласила да Вишеград не треба да буде мјесто било какве свађе, већ мјесто развоја, окупљања, побједе, мјесто које се може понудити цијелом свијету.

– Овдје долазимо са срцем јер знамо какви су подухвати иза нас, али исто тако знам да у наредном периоду и овај град, као и многе друге наше локалне заједнице, очекује даљи развој – истакла је Цвијановић.

Кандидат за народног посланика у Изборној јединици девет Дарко Андрић поручио је да је Вишеград за СНСД и да одлучно наставља са започетим пројектима, који су у претходном периоду дјелимично заустављени на локалном нивоу.

– Прије свега, морамо да одбранимо Републику Српску, да сачувамо све њене вриједности, надлежности, а онда ћемо развијати сваку локалну заједницу, па и Вишеград и регију и да грађани добију оно што заслужују – истакао је Андрић.

На јавној трибини СНСД у Вишеграду били су присутни и кандидат за предсједника Републике Српске Милорад Додик, кандидати за Представнички Дом Парламентарне скупштине БиХ и кандидати за посланике у Народној скупштини Српске у овој изборној јединици.

Архива