Цвијановић: Ми смо јединствени и остаћемо јединствени јер смо велики тим који игра за Републику

25.09.2022 Актуелно

Кандидат СНСД-а за српског члана Предсједиштва БиХ Жељка Цвијановић рекла је да је поносна када дође у Мркоњић Град знајући кроз какву голготу је ово мјесто прошло, као и на то шта су све урадили и колико је било потребно енергије, знања, мудрости и храбрости да се овдје удахне живот поново.

„Будимо поносни на оно што имамо, будимо поносни на нашу политику јер је наша политика ово учинила и направила од Мркоњић Града“, нагласила је Цвијановићева.

Она је рекла да је захвална Додику што их је окупио у свој тим да заједно раде добар посао за Републику Српску.

„Ми смо јединствени и остаћемо јединствени јер смо велики тим који игра за Републику. Поносна сам што смо успјели да редовно извршавамо све своје обавезе и што смо одбранили позицију Републике Српске“, истакла је Цвијановићева.

Она је рекла да вођење кампање за њих значи само наставак неких редовних активности.

„Ми смо стално са људима, стално обилазимо наше општине, извршавамо своје обавезе и пажљиво слушамо шта наши људи имају поручити и још пажљивије извршавамо оно што они од нас очекују. То је СНСД и зато ми побјеђујемо“, истакла је Цвијановићева.

Она је додала да ће Мркоњић Град, као и друге општине, дати допринос њиховој великој побједи на изборима 2. октобра.

„Тада ћемо само потврдити наше политике и показати да је Република Српска спремна и способна да иде у будућност са стабилном влашћу. Треба нам стабилна власт, људи који знају шта треба урадити и који су лојални Српској“, поручила је Цвијановића.

На вечерашњој трибини СНСД-а у Мркоњић Граду, представљени су кандидати ове странке за Народну скупштину Републике Српске и Представнички дом Парламентарне скупштине БиХ из изборних јединица три и један.

Архива