Цвијановић: Котор Варош ће бити дио побједничког тима СНСД-а (ФОТО)

16.09.2022 Актуелно

Кандидат СНСД-а за српског члана Предсједништва БиХ Жељка Цвијановић рекла је вечерас да с разлогом очекује да се Котор Варош прикључи великој побједи СНСД-а на предстојећим изборима.

– Очекујем добре резултате у Котор Варошу за наше појединачне кандидате, али и за нашег кандидата из Котор Вароша, великог привредника Раденка Бубића, који запошљава 1.300 радника у двије локалне заједнице и који је показао да мора да постоји чврста веза између локалних и републичких власти, како би радници у приватном сектору видјели напредак – навела је Цвијановић.

Она је истакла да је СНСД опредијељен да јача све општине у Републици Српској, па тако и Котор Варош.

– Овдје смо издвојили значајна средства када је у питању нова зграда општине, али и за путну инфраструктуру. Поносна сам на све наше досадашње успјехе и сигурна сам да ће то бити валоризовано и награђено од грађана, који знају да су уз политику СНСД-а сигурни и они и Српска, а и њихове плате и пензије – нагласила је Цвијановић.

Носилац листе за Представнички дом парламента БиХ у Изборној јединици један Небојша Радмановић истакао је да вечерашњи скуп у Котор Варошу најављује велику побједу СНСД-а на предстојећим изборима.

Архива