Цвијановић: Изборна побједа заслужена претходним радом

24.09.2022 Актуелно

Кандидат СНСД-а за члана Предсједништва Жељка Цвијановић рекла је на предизборној трибини у Угљевику да је изборна побједа заслужена претходним радом и да је Угљевик одлучио да буде са људима који раде за Републику Српску и који сматрају да су одговорни свом народу, а не неким странцима.

– Озбиљна и стабилна политика чува стабилном нашу Републику Српску. Ништа није важније од наше стабилности, а то је гаранција да ћемо чувати наше институције, оне ће чувати наше надлежности и грађане и сви заједно онда имамо извјесну будућност. Од снаге СНСД-а и наше коалиције зависиће снага наше Републике – поручила је Цвијановић.

Она је рекла да је поносна на власт СНСД-а јер је успјела да одговори великим изазовима и да гради и развија Српску, а да је напоноснија зато што су имали храбрости да мисле и да кажу оно што мисле, за разлику од других који се на изборима нуде, а нити мисле својом главом нити смију да говоре својим устима и нису одговорни свом народу, него страним центрима.

Посебно је, каже, поносна на мјеру подршке за вјештачку оплодњу захваљујући чему је у Републици Српској до сада рођено 1.600 беба.

– Наша Република је наша и остаће наша, о нашој Републици одлучујемо ми – закључила је Цвијановић.

Архива