Цвијановић: Билећка општина да постане политички и финансијски стабилна

22.09.2022 Актуелно

Кандидат СНСД-а за српског члана Предсједништва БиХ Жељка Цвијановић изјавила је вечерас у Билећи да очекује да се та општина прикључи великом изборном резултату СНСД-а широм Српске и истакла да та политичка партија жели да Билећа постане и политички и финансијски стабилна.

– Желимо да Билећа постане стабилна и финансијски и политички, и што се тиче републичких институција сигурна сам да ће се наставити улагања у Билећи у складу са исказаним потребама – рекла је Цвијановићева новинарима уочи јавне трибине СНСД-а у тој општини.

Она је подсјетила да су у Билећи реализовани многи пројекти уз подршку републичких институција и да су грађани добили боље услове за живот.

– Желимо и у наредном периоду да сарађујемо са Билећом – поручила је Цвијановићева.

Она је најавила да ће један од пројеката у фокусу у наредном периоду бити санирање зграде билећке библиотеке, која је оштећена у недавном земљотресу.

– Очекујем добру изборну побједу за наше поједининачне кандидате и за листе за парламент – рекла је Цвијановићева

На скупу у Спортској дворани „Тијана Бошковић“ пред бројним суграђанима представљени су кандидати те странке за Народну скупштину Републике Српске из изборне јединице девет и кандидати за Представнички дом Парламентарне скупштине БиХ из Изборне јединице три.

Архива