Додик и Цвијановић у Требињу са активистима СНСД-а

24.06.2022 Актуелно

Предсједник СНСД-а Милорад Додик и потпредсједница ове странке Жељка Цвијановић посјетили су Требиње.

Додик и Цвијановић разговарали су са активистима СНСД-а и коалиционих партнера.

Предсједник СНСД-а Милорад Додик изјавио је у Требињу да су Републику Српску и народ сачувале њене снажне институције и да је то једино што мора да се има.

Он је нагласио да је данас на снази сложено, нестабилно вријеме, те да ће преживјети они који разумију ово вријеме и који су окупљени око народа и државе.

– Једино што морамо је да имамо снажне институције. Овај народ и ову републику сачувале су наше снажне институције –  рекао је Додик на дружењу активиста СНСД-а и коалиционих партнера у Требињу.

Он је поручио да је СНСД учинио стабилним ово друштво и да ће га оставити стабилним и у наредним годинама.

– Гдје год дођемо срећемо нове људе који разумију у којим тешким околностима је било водити републику свих ових година, с једне стране у оквиру БиХ као неуспјешне и пропале земље и с друге стране странаца који упорно говоре да морамо да баш ту гдје је пропало да останемо – рекао је Додик.

Он је поручио да једино што је помагало јесте снага коју добијају од народа и на изборима, те да је када се има та снага, лако водити политику.

Додао је и да ће побједа те странке на предстојећим изборима у октобру бити највећа до сада.

– Ништа не успијева у животу и политици као побједа, она ће бити велика, вјерујем највећа до сада – поручио је Додик.

Потпредсједница СНСД је изјавила да ће радити на томе да тај град, као и цијела Република Српска буду још развијенији и успјешнији.

Она је истакла да је Требиње данас непрепознатљиво и да је све то везано за заједничку политику те странке, те најавила да се неће стати на томе и да ће тај град у будућности бити још љепши, већи, развијенији и успјешнији.

– Радићемо то јер волимо нашу Републику Српску, Требиње, сваки наш град и сваког нашег човјека – рекла је Цвијановић у обраћању на дружењу активиста СНСД-а и коалиционих партнера у Требињу.

Додала је да подржава јачање мјесних, као и Градског одбора СНСД-а Требиње као „срце политичког живота“ одакле се покрећу активности усмјерене на грађане.

– Идемо да прославимо у октобру заједничку побједу, као и друге побједе иза којих су стајали наши заједнички циљеви – рекла је Цвијановић.

Градоначелник Требиња Мирко Ћурић рекао је да ће и убудуће радити на томе да град буде још љепши, а тиме ће јачати и Република Српска.

СНСД у Требињу (Фото: РТРС)

Она је додала да подржава јачање мјесних, као и Градског одбора СНСД-а Требиње као „срце политичког живота“ одакле се покрећу активности усмјерене на грађане.

– Идемо да прославимо у октобру заједничку побједу, као и друге побједе иза којих су стајали наши заједнички циљеви – рекла је Цвијановић.

Градоначелник Требиња Мирко Ћурић рекао је да ће и убудуће радити на томе да град буде још љепши, а тиме ће јачати и Република Српска.

Архива