Ковачевић: Иванић посвађао Српску са њеним кључним надлежностима

27.05.2022 Актуелно

Занимљиво је да Младен Иванић тврди како су Милорад Додик и СНСД посвађали Републику Српску са било ким, с обзиром на то да је Иванић посвађао Српску са њеним кључним и уставним надлежностима о чему се чак и јавно хвалио на политичкој академији СДА, рекао је портпарол СНСД-а, Радован Ковачевић.

Ковачевић је додао да је Иванић исто тако прилично успјешно, нажалост, посвађао све запослене раднике у Републици Српској са њиховим зарађеним платама, а све пензионере у Српској са њиховим заслуженим пензијама.

– Све је то нешто што смо одговорним радом у протеклом периоду успјели да промијенимо, па тако данас рекордан број запослених радника у Републици Српској без дана кашњења прима историјски највише плате у Српској исто као што пензионире примају историјски највише пензије без дана кашњења у Републици Српској – рекао је Ковачевић.

Он је додао да настављају да одговорним радом брину о све и једном сегменту живота у Републици Српској, да повећавају плате и пензије у договору са социјалним партнерима, да чине све да животни стандард у Републици Српској буде још бољи и да живот сваког човјека и грађанина буде достојанствен.

– Исто тако, настављамо да политику Републике Српске водимо искључиво у интересу народа и грађана Српске, а не у интересу нити по наређењу било које амбасаде или страног центра моћи и сигуран сам да је то оно што највише смета Младену Иванићу и ПДП-у – закључио је Ковачевић.

Архива