Додик у Лакташима уручио кључеве 15 станова; Српска иде у добром правцу

27.05.2022 Актуелно

Српски члан Предсједништва БиХ Милорад Додик данас је у Лакташима уручио кључеве 15 станова за избјегла и расељена лица, истакавши да реализација тог пројекта показује да Република Српска иде у добром правцу.

Додик је у обраћању присутнима истакао да Република Српска иде у добром правцу и развија се, а то најбоље показује и реализација овог пројекта.

– Ићи у добром правцу значи друштво држати стабилним, друштво зна куда се креће и друштво које зна сваким даном да ријеши неки од својих проблема, као што је овај, гдје ће 15 расељених лица постати власници станова и на тај начин регулисати свој статус у Лакташима – истакаом је Додик.

Он напоменуо да су за реализацију тог пројекта уложена и значајна средства Владе Републике Српске, те донаторска средства.

Додик је поручио да Република Српска остаје посвећена обичним животним питањима, везаним за статус људи који живе у Српској, имајући у виду чињеницу да је свијет у тоталном нереду.

Свечаном пресијецању врпце и уручењу кључева присуствовали су министар за људска права и избјеглице у Савјету министара Милош Лучић, вршилац дужности директора Републичког секретаријата за расељена лица и миграције Давор Чордаш и градоначелник Лакташа Мирослав Бојић.

Архива