Вишковић: Полиција Српске – важан стуб сигурне Републике

03.04.2022 Актуелно

Предсједник Владе Републике Српске Радован Вишковић упутио је честитку поводом 4. априла – Дана полиције и 30 година постојања МУП-а Српске у којој је истакао да је полиција спремна да одговори сваком изазову и да представља важан стуб сигурне Републике.

Свим припадницима Полиције Републике Српске, Вишковић је исказао дубоку захвалност зато што, обављајући свој посао професионално, одговорно и предано, штите све грађане Српске.

Премијер је истакао да је Влада Републике Српске опредијељена да континуирано ради на унапређењу положаја и опремљености полиције, те поручио да ће подржати сваку иницијативу која доприноси ефикаснијем раду и заштити полицијских службеника и грађана.

Према његовим ријечима, Полиција Републике Српске, сачињена од добро опремљених, професионално обучених и специјализованих снага, спремна је да одговори сваком изазову и представља важан стуб сигурне и стабилне Републике Српске, саопштено је из Бироа Владе за односе с јавношћу.

– С поштовањем и поносом, данас се сјећамо и одајемо почаст свим припадницима Министарства унутрашњих послова Републике Српске који су се храбро борили у Одбрамбено-отаџбинском рату и положили животе у одбрани Републике Српске – навео је Вишковић.

Честитку је упутио министру унутрашњих послова Драгану Лукачу, директору Полиције Синиши Кострешевићу и свим припадницима Министарства унутрашњих послова Републике Српске.

– У име Владе Републике Српске и у своје име, упућујем вам најискреније честитке поводом 4. априла – Дана полиције Републике Српске и 30 година МУП-а Републике Српске. Желим Вам пуно здравља, среће и успјеха како на личном, тако и на професионалном плану – навео је Вишковић у честитки.

Архива