Цвијановић: Само јака Република Српска

25.04.2022 Актуелно

Циљ СНСД-а је јака Република Српска, која има свој глас, користи своје право и може да одлучује о битним питањима, у складу са уставним овлаштењима, поручила је данас потпредсједница странке Жељка Цвијановић.

Цвијановић је на данашњем васкршњем окупљању СНСД-а у Теслићу објаснила да јака Република Српска може да одлучује о питањима која су битна за њене грађане, њихове животе и породице, као и за здравство, образовање, пољопривреду, све оно што је прописано Уставом.

– Људи су данас дошли овдје без велике рекламе и објављивања. Ми смо хтјели и да на овај начин тестирамо и нашу унутарстраначку структуру, да видимо како то иде преко наших мјесних одбора, на који начин се врши комуникација и како се могу мотивисати људи – рекла је Цвијановић новинарима.

Она је захвална члановима и активистима СНСД-а који, каже, предано, више од двије деценије, раде јачајући и промовишући политике СНСД-а и чинећи све што је неопходно за Републику Српску.

Цвијановић је током обраћања окупљенима поручила да за ову странку нема изборних и неизборних година.

– Ми смо СНСД. Ми се стално окупљамо и својим примјером показујемо да смо партија окупљања око Републике Српске пошто радимо за интересе Републике Српске – истакла је Цвијановић.

Према њеним ријечима, упркос неком новом времену и убаченим новим политичким методама, све то СНСД, као озбиљну и традиционалну партију, неће одвојити од политичких циљева.

– Вјерујем да су пред Републиком Српском бољи дани, али да то зависи од снаге нас и свих оних који заједно са нама обављају важне политичке задатке, и да све што долази са неке друге стране неће нас одмаћи од тог циља – нагласила је Цвијановић.

Предсједник привременог теслићког одбора Далибор Панић рекао је новинарима да је са данашњег дружења чланова и симпатизера послата јасна порука да је у Теслићу све више окупљених око идеје СНСД-а и да се на јесен у овој општини очекује велика побједа СНСД-а.

Архива