Владо Ђајић и Актив жена СНСД-а у посјети десеточланој породици

11.11.2021 Актуелно

Предсједник Градског одбора Бања Лука Владо Ђајић и предсједница Актива жена СНСД-а Наташа Радуловић  у бањалучком насељу Старчевица посјетили су десеточлану породицу Савић и уручили им значајну материјалну помоћ у виду основних животних потрепштина.

Породица Савић има осморо малољетне дјеце, од којих најмлађи дјечак има само годину дана, а најстарија кћерка има 16 година и иде у средњу школу. Савићи имају још два сина и четири дјевојчице.

Отац Горан је запослен, ради на грађевини, а иако ради напоран посао сваки дан како каже „с посла се враћа с осмијехом јер веће среће нема него кад је кућа пуна, а дјеца весела“.

„Изненадио нас је долазак, ми нисмо ни чланови странке, али битно нам је да смо осјетили да неко стварно брине за нас. Ђајић је права људина! Боримо се заједно, задовољни смо, нисмо баш навикли да неко помаже, мислили смо да смо сами, али срећа је сад већа кад знамо да има оваквих људи“, поручио је отац.

Мајка Сузана каже да су сви дивна дјеца и да иако је сваки дан као у вртићу и има пуно посла око њих, задововољна је јер су дјеца добра и слушају је, а посебно се захвалила посјети која је показала да има добрих људи.

Дјечица, иако у почетку стидљива, јако брзо су се опустила и заиграла с Владом Ђајићем и Наташом Радуловић.  Дјечак Давид који има 4 године највише се обрадовао играчкама, а срећу и дјечију радост није могао сакрити.

Владо Ђајић је честитао на дивној породици и поручио да је управо овај призор највећа срећа коју један човјек може да доживи, те да ово није прва посјета и да обећава да ће се вратити и опет их обићи.

Подсјетимо, Владо је предсједник фондације „Дјеца нам се рађала“.

Савићи су им се од срца захвалили и рекли да су пријатно изненађени посјетом, те да немају довољно ријечи да се захвале на оваквом гесту.

Ово није прва хумантирана акција коју је организовао Градски одбор СНСД-а, заједно с предсједником Владом Ђајићем и предсједницом Актива жена Наташом Радуловић. У плану су и друге хуманитарне акције, а ми до тада не заборавимо да „наше мало неком значи много“.

Архива