Свечано отворен нови Административни центар општине Вукосавље

17.11.2021 Актуелно

Предсједница Републике Српске Жељка Цвијановић и начелник општине Вукосавље Борислав Ракић свечано су отворили нови Административни центар ове локалне заједнице. Око 5.500 грађана општине убудуће ће имати много боље услове за остваривање својих права.

Цвијановић је изјавила да се велики пројекти могу реализовати када заједно раде владе Српске и Србије са локалним заједницама.

– Доказ за то је и изградња објекта административног центра општине Вукосавље, вриједости око милион КМ – истакла је она на отварању објекта административног центра општине.

Истакла је ово тек један од пројеката који је реализован да би Вукосавље било развијеније, боље и просперитетније.

Цвијановић се претходно састала у Вукосављу са руководстовом општине коју је предводио начелник Борислав Ракић.

– На састанку са начелником Вукосавља и његовим сарадницима разговарано је о томе како објединити потенцијале ове и општине Модрича, те општинска руководства подстаћи да додатно покрену привредни живот на овом подручју – истакла је предсједница Српске.

Ракић је навео да је поносан да је завршен објекат административног центра и да су све службе општинске управе смјештене на једном мјесту, што ће помоћи грађанима да лако остваре права, а радници имају боље услове за рад.

Нова зграда општине Вукосавље има 820 квадрата корисне радне површине, тако да су створни одлични услови за рад радника и за брже пружање услуга грађанима.

Архива