„СНСД у Броду улази у нову фазу“

16.10.2021 Актуелно

Лидер СНСД-а Милорад Додик изјавио је да имају подршку 35 одсто гласачког тијела у Републици Српској и рачунају да до избора за годину дана ова странка може доћи до 40 одсто, што је сасвим довољно да формира будуће структуре власти.

– Наши циљеви су познати, побједа – рекао је Додик у Броду гдје је присуствовао Изборној конференцији Општинског одбора СНСД-а.

У Броду је изабран нови Општински одбор СНСД-а, а Милан Зечевић за његовог предсједника. Додик му је честитао на томе и новом руководсту пожелио успјешан рад.

– СНСД у Броду улази у нову фазу. Веома ми је важно што смо провели унутарстраначке изборе и ово је финале тога“, појаснио је Додик.

Он је навео да је са чланством подијелио планове на локалном ниову, те је ову прилику искористио и да укаже како је СНСД доста тога урадио када је ријеч о инфраструктурним и другим пројектима, али и стабилизовао буџет.

Додик је додао да је члановима објаснио и планове на републичком ниову, указујући на права која треба да се врате, а дотакао се и планова на глобалном нивоу.

– СНСД данас има подршку 35 одсто гласачког тијела у Републици Српској и ми рачунамо да до избора за годину дана можемо да дођемо до 40 одсто што је сасвим довољно да формира будуће структуре власти – истакао је Додик.

Новоизабрани предсједник Милан Зечевић рекао је да је циљ за наредни период да се оснажи рад одбора, комуникација са члановима и бирачима, као и провођење агенде која је у складу са циљевима Главног одбора СНСД.

Архива