СНСД: Опозиција прикупља јефтине политичке поене

04.10.2021 Актуелно

Генерални директор Универзитетског клиничког центра Републике Српске Владо Ђајић одговорно и професионално ради, док опозиција захтјевом за његовом смјеном и користећи нечију трагедију прикупља јефитне политичке, саопштено је данас из Градског одбора СНСД-а Бањалука.

– Клубу одборника ПДП-а и градоначелнику Бањалуке Драшку Станивуковићу поручујемо да су покушаји прикупљања јефтиних политичких поена у овој ситуацији превршили сваку мјеру. Немили догађај у УКЦ-у довољно је потресао породицу настрадале, као и све запослене у овој здравственој установи – наводе у СНСД-у, реагујући на захтјев Клуба одборника ПДП-а у Скупштини града Бањалука о смјени Ђајића.

Опозицији, како се наводи, није била довољна измишљена афера „кисеоник“ , која је потресла сваког грађанина Српске, али није уродила плодом па су посегнули за најјефтинијим политичким поеном, у овом случају користећи нечију трагедију.

– Станивуковић је прије два дана тражио оставку Ђајића, али није наишао на подршку народа на протестима који представљају фијаско свих опозицоних партија и њихових лидера. Ђајић је положио Хипократову заклетву, док Станивуковић заклетву полаже страним службама – закључује се у саопшењу.

Архива