02.10.2021 Актуелно

Томаш: Гдје је „медијски мрак“ кад се опозиционари „не гасе“!?

Члан Предсједништва СНСД-а Дарко Томаш изјавио је да је опозиција у Републици Српској протестовала против наводног гашења једне телевизије која је толико „угашена“ да је уживо преносила протест и емитовала га у цијелој Републици.

Томаш је упитао гдје је „медијски мрак“, када се опозиционари се „не гасе“. „Нон-стоп су на свим медијима. Да је мрак њихове би изјаве могли да видимо само у купусном листу, а не по свим могућим порталима, телевизијским и радио каналима“, нагласио је Томаш за Срну.

Он је рекао да изгледа да је у овом случају протест био и средство и циљ сам по себи, јер ако митингују и протестују онда дјелује да нешто раде.

– Шта би, рецимо, /градоначелник Бањалуке Драшко/ Станивуковић могао уписати у распоред својих активности да није таквих ствари – упитао је Томаш.

Он је нагласио да је опозиција увела причу о кисеонику, да би појачали ефекат, док исту причу о криминалу и корупцији јавност у Српској слуша годинама, као што су некад причали да неће бити пензија и плата и плашили народ.

– У сваком случају, својевремено, пред много више људи него што их је било данас Јелена Тривић и Станивуковић су се одрекли мандата у Народној скупштини, а онда сјели у посланичке клупе, а Вукота Говедарица се самопрогласио предсједником – подсјетио је Томаш.

Он је истакао да се „на данашњем скупу видјело још пар чуда – да Горана Селака и Ненада Нешића не воле слушати они које су довели на скуп, као и да је Драшко љут јер није добио највећи аплауз“.

– Шта рећи о Мирку Шаровићу, најстаријем од наречених, који чита захтјеве јер не умије да се обрати? Све у свему, већ виђено – закључио је Томаш.

Архива