Вишковић: Захвалност градоначелнику Београда за подршку коју пружа институцијама Српске

22.09.2021 Актуелно

Предсједник Владе Републике Српске Радован Вишковић разговарао је данас са градоначелником Београда Зораном Радојичићем и предсједником Скупштине града Београда Николом Никодијевићем.

Вишковић се захвалио градоначелнику Београда за подршку коју град Београд пружа институцијама Републике Српске и Представништву Републику Српске у Београду на обиљежавање важних датума и догађаја манифестација и сусрета академских, привредних и културних  којима се помаже да Република Српска афирмише, представи и искомуницира своје ставове, мишљења, опредјељења по свим важним и актуелним, политичким, економским, друштвеним питањима и догађајима – наведено је у саопштењу Бира за осносе са јавношћу Владе Српске.

Састанком са градонaчелником Београда и предсједником Скупштине града Београда, данас почиње манифестација „Дани Српске у Србији“, који ће трајати од 22. до 29. септембра и одржаваће се у 11 градова у Србији.

Након састанка са градоначелником Београда и предсједником Скупштине града, предсједник Владе данас ће имати више састанака у Привредној комори Србије, а у Народном позоришту, у Београду, вечерас ће бити одржана свечана академија поводом манифестације „Дани Српске у Србији“, на којој ће се обратити Његова Светост патријарх Српски Порфирије и предсједник Владе Радован Вишковић.

Архива