Ковачевић: Нећемо одустати од борбе за слободу српског народа и Републике Српске

29.09.2021 Актуелно

Радован Ковачевић, савјетник српског члана Предсједништва БиХ Милорада Додика, рекао је за РТРС да Додик и људи око њега никада неће одустати од борбе за слободу српског народа и Републике Српске и да их никакве пријаве у томе неће поколебати.

Говорећи о предмету које је Тужилаштво БиХ формирало против њега због, како је наведено, негирања геноцида, Ковачевић је рекао да не зна у којој фази је предмет, поручујући да нема ништа против тога да институције раде свој посао и да неће одустати од борбе за слободу.

Ковачевић је навео да је у федералним медијима видио да је подносилац пријаве против њега, главни инспектор у Федералној управи цивилне заштите, саслушан у СИПА.

– Нека људи раде свој посао. Сви који мисле да ће нас у Републици Српској на тај начин да препадну и осујте нашу борбу за слободу, очигледно су се преварили. Наши преци вијековима су у борби за слободу и били спремни да плате много већу цијену од тога да робијају, а многи су и робијали. И ова гарнитура, предвођена Милордом Додиком, је управо на тој линији, линији континуитета борбе за слободу српског народа и Републике Српске и никакве пријаве нас сигурно у томе неће поколебати – поручио је Ковачевић.

Архива