Ковачевић: Кисеоник исправан и чист, срамне лажи опозиције отровне

30.09.2021 Актуелно

Данас када је и дефинитивно потврђено да је медицински кисеоник који се користи у здравственим установама у Републици Српској у потпуности исправан, а не како тврде они из опозиције некакав отровни гас, дефинитивно је потврђено и да су по наше друштво најотровније срамне и бестидне лажи опозиције у Републици Српској, изјавио је портпарол СНСД-а Радован Ковачевић.

– Резултати вјештачења медицинског кисеоника који се користи у УКЦ-у, али и другим здравственим установама Републике Српске, осим што су потврдили да је кисеоник у потпуности исправан и чист, потврдили су и оно што смо јуче могли да чујемо од лидера опозиције, а то је да ће у борби против власти користити сва дозвољена, али и сва недозвољена средстава – нагласио је Ковачевић.

Он је оцијенио да је тешко и замислити недозвољенија средства, скандалозније и срамније политичко понашање од тога да неко лажно тврди да здравствени радници у Републици Српској, који су у овом времену пандемије вируса корона можда и највећи хероји који улажу надљудске напоре да спасе људске животе, да су они безочни злочинци и тровачи који своје пацијенте и грађане Српске трују некаквим техничким гасом или некаквим гасом за заваривање.

– Нама је у потпуности јасно да су они били свјесни да када би изашли у јавност и рекли да приликом набавке медицинског кисеоника постоји проблем да евентуално недостаје један папир, да не би успјели добити пажњу јавности коју су добили. Њихов једини циљ био је тај да добију пажњу и на основу ње покушају мобилисати људе да изађу на њихов најављени политички скуп – констатовао је Ковачевић.

Архива