Додик: У наредном периоду разговори са градским одборима

05.09.2021 Актуелно

Лидер СНСД-а Милорад Додик изјавио је вечерас у Бањалуци да ова политичка партија у овом граду има рехабилитовану изборну вољу и да ће руководство СНСД-а у наредном периоду разговарати са свим градским одборима странке.

– Чланови градске организације СНСД-а Бањалука су учинили добру ствар, а то је да су након посљедњих избора посјетили све мјесне организације како би била очувана структура, иако није остварила очекивани резултат – рекао је Додик новинарима у бањалучкој мјесној заједници Драгочај.

Он каже да је град Бањалука сада запуштен и да градоначелник /Драшко Станивуковић/ нема идеју, да је запустио град и да му све служи да се бори за неке друге позиције.

– СНСД има скупштинску већину и није опструисао било шта. Спреман је да прихвати да се у Бањалуци рехабилитује активност која је била раније. Чека нас много ствари које смо спремни да урадимо како би Бањалука добила карактер главног града будуће државе – додао је Додик.

Предсједник Градског одбора СНСД-а Бањалука Владо Ђајић рекао је да СНСД наставља са мјесним изборним конференцијама.

– Изабрали смо вечерас мјесне одборе у Драгочају и Рамићима. СНСД у Бањалуци успјешно ради, а у посљедње вријеме смо учланили више од 2.300 грађана – каже Ђајић.

Он је напоменуо да народ препознаје да Бањалука у пракси нема градоначелника и да је на посљедњим изборима почињена грешка.

Архива