Додик: Таленат младе Билећанке отишао до свјетских висина

14.09.2021 Актуелно

Српски члан Предсједништва БиХ Милорад Додик уприличио је данас у Бањалуци пријем за најбољу одбојкашицу свијета, српску репрезентативку Тијану Бошковић, која је поријеклом из Билеће.

Пријему су присуствовали и предсједница Републике Жељка Цвијановић и министар породице, омладине и спорта Соња Давидовић.

Додик је истакао да је таленат Тијане Бошковић отишао до свјетских висина, те да је поносан на чињеницу да је Република Српска, кроз своје спортске савезе, препознала тај таленат.

– Бањалука је почаствована чињеницом да је данас међу нама Тијана Бошковић. Сасвим је довољно рећи њено име и сви знају о коме се ради, поготово ми у Републици Српској, који тако предано пратимо и навијамо за њу у свим утакмицама, гдје нам је много пута донијела радост – рекао је Додик новинарима.

Додик је истакао да је Тијана кроз највећа такмичења показала несумњив таленат, те да ју у будућности чека још више успјеха.

– Ми ћемо све то да пратимо, да навијамо и подржавамо Тијану – нагласио је Додик.

Додик је младој одбојкашици поручио да се увијек сјети Републике Српске, која ју много воли, поштује и подржава.

– Захвални смо за све што нам је Тијана подарила. Знамо да ју чекају тешке обавезе у новој сезони, али не сумњамо да ћемо и даље имати прилику да уживамо у великим мечевима – рекао је Додик.

Бошковићева је захвалила на пријему и упућеним ријечима подршке, те нагласила да јој подршка свих људи из Републике Српске значи много.

– Та подршка ми даје додатну снагу и мотив да будем боља. И у будућности ћу се трудити да, гдје год да пођем, представљам свој град и Републику Српску у најбољем свјетлу – рекла је Бошковићева.

Архива