Додик: Са образом пред људе у МЗ Петрићевац

26.09.2021 Актуелно

У бањалучкој мјесној заједници Петрићевац вечерас је одржана мјесна изборна конференција у градској организацији СНСД-а Бањалука, којој је присуствовао и лидер СНСД-а Милорад Додик.

Додик је рекао пред почетак изборне конференције да је у мјесној заједници Петрићевац у претходном периоду учињено све да се обезбиједи сва комунална инфраструктура и да је ријешен све и један отворен проблем.

– Готово да нема ниједног отвореног проблема у овој мјесној заједници и можемо овдје са образом да се појавимо пред људима и да се договарамо о томе шта даље – истакао је Додик.

Он је рекао да вјерује да ће бити изабрани најбољи људи и одбори.

– Овдје смо у оквиру наших изборних активности у овој мјесној заједници гдје СНСД бира своје мјесне одборе, окупљамо наше чланство, односно њихове делегате. Покушавамо да дефинишемо наше политике у локалну микросредину – навео је Додик.

Према Додиковим ријечима, након завршетка избора градских и мјесних одбора биће организована конференција мјесних одбора, окупљени сви људи из мјесних одбора и са њима разговарано о начину припреме СНСД-а за будуће дјеловање, прије свега за наступајуће опште изборе идуће године.

Мјесној изборној конференцији градске организације СНСД-а у бањалучком насељу Петрићевац присуствовали су и потпредсједница СНСД-а Жељка Цвијановић и предсједник Градског одбора СНСД-а Владо Ђајић.

Архива