Цвијановић: Све што је урађено за 20 година припада СНСД-у

12.09.2021 Актуелно

Потпредсједница СНСД-а Жељка Цвијановић изјавила је да све што је урађено на подручју града Бањалука у посљедњих 20 година припада СНСД-у и напорима које су улагали и учинили овај град сасвим другачијим.

– Зашли смо у сва села, урадили много тога и намјеравамо да урадимо још много тога – рекла је новинарима Цвијановић, која је данас присуствовала изборној конференцији Мјесног одбора СНСД-а Поткозарје.

Цвијановић је рекла да је добро да СНСД има скупштинску већину у Скупштини града Бањалука која разумије шта су потребе града.

– Нажалост, имамо градоначелника који нема свијест о томе шта су потребе града. Градоначелник је искористио неко чудно политичко вријеме кроз разне приче и празна обећања која није чак ни почео да реализује, нити је у плану да реализује – навела је Цвијановић.

Она је поручила да СНСД жели да врати политику у реалне оквире и да грађани знају да је политика та која треба да извршава своја обећања.

Цвијановић је додала да је данашњи скуп у Покозарју прилика да се спроведу унутарстраначки избори како би дошли до квалитетних мјесних одбора.Фото: РТРС

– Овај догађај посебно доживљавам као важну чињеницу да се овдје разговара са мјештанима, са грађанима и са члановима странке – истакла је Цвијановић.

Предсједник Градског одбора СНСД-а Бањалука Владо Ђајић рекао је новинарима да овај одбор наставља са мјесним изборним конференцијама.Фото: РТРС

– Јавности је познато да смо ми у СНСД учланили више од 2.000 нових чланова и тиме показујемо народу оно што јесмо, да смо најјача државотворна парзија која може да носи све проблеме у Републици Српској и да сачува Републику Српску, са лидером СНСД-а Милорадом Додиком и предсједником Републике Српске Жељком Цвијановић на челу – истакао је Ђајић.

Он је рекао да град Бањалука у овом тренутку нема градоначелника и да све што се дешава у градско управи јесу дјечије игре које иду на штету грађана, дјеце и будућности града Бањалука.

Архива