Цвијановић: И даље мислим да Бањалуци треба озбиљан градоначелник

18.09.2021 Актуелно

Потпредсједница СНСД-а Жељка Цвијановић изјавила је Срни да има апсолутно право да каже гдје год жели, а поготово на страначком догађају, шта мисли о градоначелнику Бањалуке и било коме другом, као што и ти други имају исто то право.

Одговарајући на реакције поводом њене оцјене о градоначелнику Бањалуке Драшку Станивуковићу, Цвијановић је рекла да је градоначелник бацио све карте на сценске ефекте – увјежбани, једнако широки осмијех за све прилике, исти и на комеморацији и на забави, увјежбани наклон, који углавном не одговара ниједној прилици или неприлици, и то је све.

– Ту нема знања, нити акције. И даље мислим да Бањалуци треба озбиљан градоначелник, јер је овај штошта обећавао, а ништа није реализовао. Не знам што се /Игор/ Црнадак буни, боље би му било да прошета мјесним заједницама и чује оно што нама грађани упорно говоре, а то је да је развој Бањалуке заустављен и да забава за народ и разни спектакли у режији овог градоначелника ту не помажу, јер град стагнира – истакла је потпредсједник СНСД-а.

Она је додала да можда све то није рекла одговарајућим рјечником.

– Али како год да сам рекла порука би била иста, а то је да Бањалука заслужује много бољег и способнијег градоначелника  од овог којег сад има – додала је Цвијановић.

Архива