Вишковић: Само јединствени можемо да се сачувамо

04.08.2021 Актуелно

Морамо сви озбиљно да приступимо обављању наших задатака и да сачувамо постигнуто јединство које смо и кроз закључке Народне скупштине у Републици Српској постигли, изјавио је премијер Српске Радован Вишковић након састанка руководства Српске и Србије у Београду.

Састанак је, наводи Вишковић, имао тон да су „сви, без обзира на то да ли су у власти или опозиција, били на истом задатку, а то је да само јединствени можемо да се сачувамо у овим временима која долазе“.

– Знамо да ће они који су све то и пројектовали покушати да то јединство у неком периоду ослабе или да нађу некога међу политичарима у Српској који би, на неки начин, „искочили“ из тог јединства – истакао је Вишковић.

Вишковић је поручио да се нада да су сви довољно свјесни тежине задатка.

– Данас су овдје више него јасно послате поруке да ће, ко год буде кренуо илу се усудио да крене таквим путем, бити више него осуђен од стране грађана у Србији и Српској. Надам се да нико себи неће дозволити тај луксуз да у неком периоду изда јединство које смо тешком муком успјели да придобијемо – нагласио је Вишковић.

Архива