Вишковић посјетио породицу Ђуровић

02.08.2021 Актуелно

Предсједник Владе Републике Српске Радован Вишковић се током данашње посјете Сокоцу сусрео са породицом Бране Ђуровића, која је примјер успјешних пољопривредника који своју будућност виде у останку на селу и развоју пољопривредне производње.

Ову вриједну породицу, једну од најузорнијих пољопривредних произвођача овог краја, предсједник Владе Републике Српске упознао је у марту кад су га информисали о својој производњи и истакли да би им добро дошао нови пут, саопштено је из Биро Владе за односе с јавношћу.

Село је добило нови пут, а Ђуровићи и остали произвођачи са овог краја добили су боље услове за живот и рад, наводи се у саопштењу.

Ђуровић је захвалио Вишковићу на посјети, али и на новоизграђеном путу, истичући да ће и у будућности настојати да унаприједи производњу и властито газдинство, дајући примјер и другима да се од пољопривреде може добро живјети.

Предсједнику Владе Републике Српске Радовану Вишковић данас је уручена Повеља општине Соколац – највеће признање које се додјељује поводом Дана и крсне славе општине – Илиндана.

Архива