Петровић: Са великог страначког скупа поруке јединства, слободе и мира

21.08.2021 Актуелно

Генерални секретар СНСД-а Лука Петровић изјавио је да ова странка жели да са данашњег великог скупа на Козари под слоганом „Живјеће Српска“ пошаље поруке јединства, слободе и мира, а све са жељом да вјечно живи Република Српска.

– Наша жеља је, као што и сам слоган каже, да нам вјечно живи Република Српска која је гарант нашег опстанка на овим просторима. Стога, наше окупљање на Козари, која је симбол слоге и снаге нашег народа, није случајно – истакао је Петровић.

Он је додао да СНСД, након дуже паузе усљед пандемије вируса корона, жели да окупи своје чланство на слободарској Козари, мјесту слободе, снаге, памћења и васкрсења.

– Очекује се долазак више од 20.000 наших чланова и симпатизера и сви заједно послаћемо јединствену поруку „Живјећа Српска“ – поручио је генерални секретар СНСД-а.

Велики страначки скуп СНСД-а биће одржан данас на спомен-подручју Мраковица на Козари, гдје ће учествовати највише руководство странке, предвођено лидером СНСД-а Милорадом Додиком, као и руководства свих одбора из Републике Српске и Федерације БиХ.

Архива