Основни постулат – стабилна и јака Српска

21.08.2021 Актуелно

Под слоганом „Живјеће Српска“, у спомен-подручју Мраковица на Козари одржан је велики скуп СНСД-а, којем је присуствовало највише руководство странке.

Предсједник СНСД-а Милорад Додик истакао је да су основни постулати странке мир и стабилна и јака Република Српска.

– СНСД је задовољан свим оним што је остварио. Наша структура функционише без икаквих унутрашњих подјела. Нисмо направили ни једну стратешку грешку посљедњих година – рекао је Додик.

Истакао је да скупу присуствује више од 14.000 чланова ове странке.

Додик је рекао да је захвалан што су они дошли, имајући у виду да је вријеме годишњих одмора.Козара: Скуп "Живјеће Српска" (Фото: РТРС)

Нагласио је да СНСД неће водити политичке ратове, али ће донијети политичке побједе, као што је то било и у десет претходних изборних циклуса.

– СНСД наставља своју политику, неометани омаловажавањем од стране других, иако не поричемо да на микро нивоу има проблема – изјавио је Додик.

Он је најавио да ће на прољеће бити одржан сљедећи овакав скуп.Козара - скуп (Фото: РТРС)

Додик и чланови руководства странке положили су вијенац на спомен-плочу са именима погинулих бораца Народно-ослободилачке војске Југославије и жртава фашизма на Мраковици.Милорад Додик (Фото: РТРС)

Претходно је одржан састанак руководства СНСД-а са челним људима градских и општинских одбора странке.Козара: Скуп "Живјеће Српска" (Фото: РТРС)

Осим Додика, састанку су присуствовали потпредсједници странке Жељка Цвијановић, Радован Вишковић, Никола Шпирић и Небојша Радмановић, као и други чланови руководства СНСД-а.

Архива