Цвијановић: СНСД гради Републику Српску

05.08.2021 Актуелно

СНСД гради Републику Српску и зато позивам све на окупљање око СНСД-а, изјавила је потпредсједница ове странке Жељка Цвијановић.

– Бањалука је важна за СНСД, али и СНСД за Бањалуку, што смо и показали у протекле двије деценије радећи и градећи све оно што је неопходно овом граду. То ће бити политика странке и за будуће вријеме – истакла је Цвијановић на првој мјесној изборној конференцији у градској организацији СНСД-а Бањалука.

Цвијановић је поручила „да почетак овог процеса можда изњедри и нешто ново, а то је занављање партије по чему је СНСД препознатљив и о томе свједочи Организација младих СНСД-а“.

– Сигурна сам да ће жене кроз овај додатни активизам и унутарстраначки изборни процес показати што могу и што смо увијек могле у оквиру СНСД-а – нагласила је Цвијановић.

Према њеним ријечима, прва мјесна изборна конференција у Крупи на Врбасу је важан изборни процес у СНСД-у јер значи занављање партије и ново додатно окупљање.

– Овај процес почиње у Мјесном одбору СНСД-а Крупа на Врбасу и биће настављен широм Бањалуке. Очекујем да све оно што смо зацртали као своје политике буде остварено на локалном и републичком нивоу – изјавила је Цвијановић.

Архива