У току изборна конференција СНСД-а у Лакташима

11.07.2021 Актуелно

У Лакташима је у току изборна конференција Општинске организације СНСД-а, којој присуствује и предсједник те странке Милорад Додик.

На конференцији би требало да буде изабран нови општински одбор, предсједник општинског одбора и статутарна комисија.

Члан Предсједништва СНСД-а Зора Видовић у поздравном обраћању учесницима конференције рекла је да општину Лакташи води млада екипа која је и до сада показала успјех у раду.Изборна конференција Општинске организације СНСД-а Лакташи (фото: СРНА)

Члан Предсједништва СНСД-а Сташа Кошарац рекао је да очекује убједљиву побједу на изборима 2022. године.

Он је истакао да је политика СНСД-а транспарентна, развојна, али и национална и то не на штету других.

Предсједник Градског одбора СНСД-а Бањалука Владо Ђајић рекао је да су све очи упрте у Бањалуку, која ће уз Додикову помоћ имати један од најбољих одбора СНСД-а.Изборна конференција Општинске организације СНСД-а Лакташи (фото. СРНА)

Предсједник Извршног одбора Социјалистичке партије Слободан Протић рекао је да су социјалисти 25 година заједноса СНСД-ом и да ће бити заједно и у будућем времену, за које је оцијенио да ће бити изазовно.

Он је изразио убјеђење у изборну побједу ове двије странке на општим изборима наредне године.

Сједници присуствују чланови Предсједништва СНСД-а Нада Тешановић, Драган Лукач, Недељко Ћорић, функционер СНСД-а Антон Касиповић и шеф Клуба посланика СНСД-а у Представничком дому Парламентарне скупштине БиХ Сњежана Новаковић Бурсаћ.

Архива