СНСД: Скупштинска већина владајуће коалиције у Дубици стабилна

08.07.2021 Актуелно

Скупштинска већина коју предводи СНСД у Козарској Дубици је апсолутно стабилна и у овом тренутку је чини 17 одборника који долазе из странака владајуће коалиције са нивоа Републике Српске, изјавио је Срни портпарол СНСД-а Радован Ковачевић.

Ковачевић је подсјетио да су вољом становника Козарске Дубице странке владајуће коалиције на локалним изборима прошле године освојиле 20 одборничких мандата за разлику од комплетне опозиције која је тада освојила само шест мандата.

– То на најсликовитији начин показује колике су манипулације изборном вољом грађана потребне да би се политичка ситуација у Козарској Дубици преокренула против владајуће коалиције и против демократски исказане воље народа Козарске Дубице – рекао је Ковачевић.

Он је нагласио да је иза цијелог овог неуспјешног покушаја преваре грађана Козарске Дубице, нажалост, стајао начелник општине Раденко Рељић.

– Морам да додам и то да је до трзавица на релацији СНСД – Раденко Рељић дошло оног тренутка када су његове одређене радње постале предмет интересовања истражних органа. Када је постао свјестан да СНСД никада и никоме неће, не жели и не може бити било каква протекција у односу према истражним и правосудним органима, онда је Раденко Рељић извршио притисак према једном дијелу одборника а све са намјером да себе покуша лажно представити као жртву некакавог политичког прогона. Евидентно је да тако нешто не може проћи и да су тога свјесни и одборници који су се вратили у СНСД и који у пуном капацитету скупштинске већине настављају да раде у интересу развоја и бољег живота свих у Козарској Дубици – истакао је Ковачевић.

Архива