Ковачевић: Таблоидним лажима опозиција показала да је алергична на све добро у Српској

19.07.2021 Актуелно

Блато од најгорих и најодвратнијих таблоидних лажи, које је јуче цијели дан стварао један дио опозиционих политичара и опозиционих медија, само је директно потврдило да су буквално алергични на све добро у Републици Српској, изјавио је портпарол СНСД-а Радован Ковачевић.

–  Иако смо свјесни да им шкоди, морамо их разочарати и овом приликом им најавити да ће и у будућности у Републици Српској бити много тога доброг. Ми ћемо се против опозиције и у будућности борити, не лажима, већ добрим стварима и добрим пројектима, новим болницама, новим путевима и ауто-путевима, новим школама, вртићима, новим мостовима, али и борбом против криминала и корупције – истакао је Ковачевић.

Он је нагласио да у том смислу СНСД мора да поздрави јучерашњу успјешну акцију Полиције Републике Српске на хапшењу криминалаца и да јасно кажу да ће чинити све да и у наредном периоду обезбиједе повољан друштвени и политички амбијент за борбу против криминала и корупције, као и до сада.

– Лажи које је један од опозиционих политачара, освједочени и пресуђени лажов, износио о предсједнику СНСД-а Милораду Додику буквално су такве да их је понижавајуће и демантовати, али су истовремено и такве да само помрачен ум може повјеровати, а поготово смислити такве одвратне лажи – рекао је Ковачевић.

Архива