Ковачевић: Бесрамне обмане опозиције, СНСД предложио јачање Српске

17.07.2021 Актуелно

Без обзира на бесрамне обмане које долазе из раштимованог хора опозиције, у Републици Српској не постоји апсолутно нико ко би могао повјеровати да се СНСД залаже за укидање било које институције или надлежности Српске, изјавио је Срни портпарол СНСД-а Радован Ковачевић.

– Уколико Јелена Тривић и Милан Миличевић немају интелектуални капацитет да схвате да је СНСД у ствари предложио јачање Републике Српске, а слабљење БиХ, нажалост унутар бошњачке политичке структуре то и те како разумију, па је тешко за очекивати да би једна таква идеја и иницијатива могла бити и реализована – рекао је Ковачевић.

Уколико је њихов страх да ће бити мање позиција за кандидатуре, додао је Ковачевић, у том смислу нема потребе да брину.

– Оно што чујемо из опозиционих странака јесте да и када би било 100 кандидатских позиција, то опет не би било довољно да њих двоје буду кандидати – нагласио је Ковачевић.

Међутим, рекао је он, то је већ чисто унутарстраначка ствар за опозицију, а никако није проблем ни за СНСД, нити за грађане Српске.

– Било би само добро да своје личне сујете и личне интересе не стављају испред Републике Српске и њених грађана -закључио је Ковачевић.

Архива