Додик: Слобода медија подразумијева и професионалност

03.05.2021 Актуелно

Српски члан и предсједавајући Предсједништва БиХ Милорад Додик честитао је 3. мај – Међународни дан слободе медија, нагласивши значај медија у свакодневном животу, а посебно у ванредним околностима као што је ова данас када се цијели свијет више од годину дана бори са пандемијом вируса корона.

Додик је нагласио да овај датум подсјећа на чињеницу колико је важна улога медија у савременом свијету, нагласивши да слобода медија представљају темељ демократије, саопштено је из Кабинета српског члана и предсједавајућег Предсједништва БиХ.

– Такође, слобода медија подразумијева и професионалност, јер само професионалан рад и професионално новинарство може имати подршку друштва – истакао је Додик.

Он је изразио захвалност новинарима и свим медијима који прате актуелна дешавања, те правовремено и професионално извјештавају јавност о свим битним догађајима.

Српски члан и предсједавајући Предсједништва пожелио је успјех у раду свим медијским кућама, бољи материјални и професионални положај, те добро здравље и личну и професионалну срећу.

Архива