Додик: У духу заједништва можемо да пребродимо вријеме препуно изазова

02.04.2021 Актуелно

Српски члан и предсједавајући Предсједништва БиХ Милорад Додик упутио је честитку поводом предстојећег Ускрса надбискупу врхбосанском кардиналу Винку Пуљићу, бискупима, свештенству и свим грађанима католичке вјероисповијести, са жељом да овај велики празник Христовог Ускрснућа прославе у миру, благостању и радости са својим најближим.

Додик је нагласио да хришћанска заједница овај велики празник дочекује у тешким временима и великим искушењима за цијели свијет борећи се са пандемијом вируса корона.

Он је нагласио потребу да сви заједно у духу заједништва морамо да пребродимо ово тешко вријеме препуно изазова.

– Желим да се у ове празничне дане посветите непролазним вриједностима и молитвама и да у добром духу дочекате Ускрс уз најбоље жеље за мир, слогу, оздрављење и духовно благостање – навео је српски члан и предсједавајући Предсједништва БиХ у честитки.

Додик је пожелио да овај велики хришћански празник наде и вјере буде подстицај да се истраје до побједе над свим недаћама које су задесиле овај свијет.

– Упућујући Вам изразе дубоког поштовања, желим Вам срећан и благословен Ускрс и да предстојеће празничне дане с обзиром на пандемију обиљежите скромно у кругу својих најближих да би сачували и себе и њих – поручио је Додик у честитки упућеној надбискупу врхбосанском кардиналу Пуљићу поводом предстојећег празника Ускрса.

Архива