Додик: РТРС оправдао улогу Јавног медијског сервиса

18.04.2021 Актуелно

Српски члан и предсједавајући Предсједништва БиХ Милорад Додик честитао је руководству, уредницима, новинарима, сниматељима и свим запосленим у Радио-телевизији Републике Српске 29 година постојања и рада ове медијске куће, која је у протеклом времену оправдала улогу Јавног медијског сервиса.

Додик је нагласио да је, захваљујући разноврсном програмском садржају и веома значајним инфромацијама, РТРС остао незаобилазан извор информисања.

Он је истакао да је РТРС правовременим извјештавањем дао значајан допринос у афирмацији Републике Српске, њених ставова и вриједности, те заслужио повјерење грађана, саопштено је из Кабинета српског члана и предсједавајућег Предсједништва БиХ.

– Желим вам много успјеха у даљем раду и да наставите да радите у најбољем интересу грађана и јавности – навео је Додик у честитки, изразивши захвалност свим запосленим у РТРС на залагању и труду који пружају у свим изазовним ситуацијама, па тако и у протеклој години када се цијели свијет суочава са панедемијом вируса корона.

Архива