Цвијановић: Бањалука – град великих могућности и потенцијала

21.04.2021 Актуелно

Предсједница Републике Српске Жељка Цвијановић истакла је у честитки Бањалучанима поводом 22. априла – Дана града и дана ослобођења Бањалуке од фашизма у Другом свјетском рату, да је данас, непуних осам деценија касније, Бањалука савремен град, административни, привредни, универзитетски, културни и спортски центар Српске, град великих могућности и потенцијала.

Наводећи да је 22. април један од најзначајнијих датума у историји града, Цвијановићева је истакла да се обиљежавајући 76 година одаје дужна почаст погинулим борцима НОР-а, ослободиоцима Бањалуке, који су дали огроман допринос у антифашистичкој борби и омогућили уживање у тековинама мира и живота у слободи.

– У увјерењу да ћемо заједничким снагама наставити развој града и све расположиве ресурсе и активности усмјерити на стварање претпоставки за бољи и квалитетнији живот грађана, као и завршетак бројних започетих капиталних пројеката, срдачно вас поздрављам – наводи се у честитки Цвијановић грађанима Бањалуке и градоначелнику Драшку Станивуковићу.

Предсједница Српске је 22. април честитала и предсједнику Скупштине града Бањалука Младену Илићу, одборницима и запосленима у Градској управи.

Архива