Додик: Жене – стуб породице и цијелог друштва

07.03.2021 Актуелно

Српски члан и предсједавајући Предсједништва БиХ Милорад Додик честитао је свим женама Међународни дан жена, 8. март, пожељевши да им овај, као и сваки дан у години донесе радост, срећу, лични, породични и професионални успјех.

Додик је нагласио да су жене стуб породице и цијелог друштва и да је та њихова улога непроцјењива, саопштено је из Кабинета српског члана и предсједавајућег Предсједништва БиХ.

– Због тога, сваки дан, а не само 8. марта, женама треба одати признање и поштовати их као мајке, супруге, колеге, вриједне и одговорне на свим пословима руководиоца и политичара који су им повјерени. Љубав и подршка жене много значи у свакодневном животу и раду и с тога треба цијенити и поштовати њихово постојање и допринос које дају на унапређењу живота – истакао је Додик.

Он је додао да институције и даље треба да раде на побољшању њиховог положаја и уклањању били каквог облика дискриминације у друштву.

– Посебно ме радује чињеница да у нашем друштву све више жена обавља значајне и одговорне функције. С тога сви заједно дугујемо им велику захвалност за њихово активно учешће у стварању бољих услова за живот – навео је Додик у честитки.

Архива