Додик: Мање сна за оне који су се бавили недозвољеним радњама

11.03.2021 Актуелно

Српски члан и предсједавајући Предсједништва БиХ Милорад Додик поручио је грађанима Требиња да активности полиције у вези са догађајима који су узнемирили јавност иду у правом смјеру и да ће мање сна имати они који су се бавили недозвољеним радњама.

Додик је истакао да је данас веома важно обезбиједити безбједносно потпуно сигурну средину, добру сарадњу локалне заједнице и полиције, нулти однос према било каквом облику криминала.

– Морам да поручим грађанима Требиња да се ствари око догађаја који су се дешавали непосредно раније, а узнемирили су јавност, крећу у правом правцу што се тиче полиције и других који то треба да разоткрију – рекао је Додик новинарима у Требињу.

Додик је додао да ће јавност о томе у догледно вријеме бити обавијештена, те нагласио да је основни предуслов за стабилност укупног сруштва и имати стабилну безбједнсну ситуацију

– Сигурно ће ови који се баве таквим врстама приче мање имати сна него што су то имали до сада – рекао је Додик, који се данас састао са руководством Полицијске управе Требиње.

Архива