Марко Мркајић нови предсједник ОО СНСД Братунац

26.02.2021 Актуелно

Марко Мркајић изабран је синоћ једногласно за новог предсједника Општинског одбора СНСД Братунац.

 Он је на ову позицију дошао умјесто Недељка Млађеновића.

Мркајић је као први корак у свом раду најавио да ће бити урађена анализа о резултатима протеклих избора, као и рад на реорганизацији и јачању чланаства.

– Легитимитет у раду, али и додатну обавезу, ми даје и то што сам на прошлим изборима имао највећи број личних гласова од свих кандидата са свих листи за Скупштину опшине Братунац и овим путем се захваљујем свима који су подржали СНСД и мене лично на претходним изборима – рекао је Мркајић.

Мркајић, који је и извршни директор у компанији ТРБ Братунац, по којој је ова Општина постала препознатљива широм свијета, рекао је да исто „као што смо од ТРБ –а направили озбиљну свјетски познату компанију, имамо план како и да промовишемо и унапредимо Братунац“, тако да исти постане препознатљив носилац развоја у регији, али и шире.

– У свом раду очекујем велику подршку, како од институција Републике Српске, тако и од локалне заједнице. Желим да унаприједимо Братунац и сваког појединца у сваком погледу и ово треба да буде заједнички циљ и обавеза свих нас – рекао је Мркајић.

Недељко Млађеновић, претходни предсједник Општинског одбора додаје да СНСД данас у Братунцу има стабилан и јак Општински одбор, што смо доказали и на претходним изборима, када смо освојили убједљиво највећи број одборничких мандата и највећи број гласова за Скуптину општине Братунац.

– Сматрам да је потребно прилку дати младим људима који ће наставити јачање и развој одбора у сваком погледу. Марко Мркајић је свакако једна од таквих особа, што је више пута и доказао, кроз посао који обавља, а и радом на терену чији резултат није изостао на последњим изборима. Од мене ће увијек имати безусловну подршку у свом раду – рекао је Млађеновић.

Архива