Ковачевић: Недопустиве пријетње и притисци на Миливојевића

10.02.2021 Актуелно

СНСД најоштрије осуђује непримјерене оптужбе и директан политички притисак Меџлиса Исламске заједнице Мостар, као и неких политичких партија са сједиштем у Сарајеву на легитимног и демократски изабраног представника српског народа у Мостару доктора Велибора Миливојевића, изјавио је портпарол ове партије Радован Ковачевић.

Ковачевић је изјавио за Срну да СНСД пружа пуну подршку Миливојевићу да као предсједник Клуба српског народа и замјеник предсједника Градског вијећа Мостара аутономно и слободно доноси политичке одлуке руководећи се искључиво интересима српске заједнице у том граду коју представља.

– Срамне поруке које долазе из Меџлиса Исламске заједнице Мостар доживљавамо као пријетње доктору Миливојевићу и као директан позив на линчи и то искључиво из разлога што он своје одлуке доноси самостално, а не по диктату Сарајева – нагласио је Ковачевић.

Он је оцијенио да су такве пријетње за СНСД недопустиве и позивају надлежне у Мостару да заштите доктора Миливојевића за којег су увјерени и знају да неће подлећи притисцима и да ће своје одлуке и у будућем периоду доносити искључиво у интересу српске заједнице у Мостару која му је на изборима пружила неподјељену подршку.

Архива