Јеринић: Волим свој град и желим да иде развојним путем

17.02.2021 Актуелно

Кандидат СНСД-а за градоначелника Добоја Борис Јеринић изјавио је да очекује убједљиву побједу ове странке на поновљеним изборима у недјељу, 21. фебруара, те поручио да ће са својим младим тимом максимално радити на томе да се испуне потребе грађана.

– Има проблема, има потреба и ја молим за стрпљење. Нећемо се оглушити ни о једну потребу наших грађана и они то знају – истакао је Јеринић, који је актуелни градоначелник.

Он је оцијенио да су грађани Добоја осјетили да је много урађено за овај град у синергији локалне и републичке власти, заједно са заједничким институцијама на нивоу БиХ.

Јеринић је поручио да воли свој град и да жели да Добој иде напријед.

Он каже да су грађани свјесни да у Добој долазе људи из других локалних заједница са намјером да заваде Добојлије на поновљеним изборима који се одржавају 21. фебруара, али и да га дискредитују, као и носиоца одборничке листе СНСД-а Сању Вулић.

– То говори највише о њима. Нас најбоље знају наши грађани. Мени не треба ничији суд из Теслића, Сарајева, Илиџе, Бањалуке, мени нека суде грађани града Добоја – рекао је Јеринић и поручио да ће СНСД поновити изборну побједу.

Он је истакао да на поновљеним изборима очекује убједљиву изборну побједу СНСД-а, одборничке листе ове партије коју предводи Сања Вулић, као и своје кандидатуре за градоначелника.

– Јако ми је битна политичка стабилност у Добоју. Скупштинска већина са више од 25 одборника – ја вам то обећавам, јер то даје сигурност и стабилност грађанима да наставимо са свим пројектима које смо започели – рекао је Јеринић.

Он је додао да је СНСД стално присутан на локалу са грађанима и да због тога препознаје њихове потребе како би се оне реализовале у синергији локалне и републичке власти, заједно са заједничким институцијама на нивоу БиХ.

Јеринић је најавио да ће одборници СНСД-а, заједно са његовим тимом који су млади и енергични људи, максимално радити да се потребе грађана и испуне.

Централна изборна комисија БиХ одлучила је да 21. фебруара буду поновљени локални избори у Добоју и Сребреници.

ЦИК је 21. јануара донио одлуке о поништавању избора на 26 редовних бирачких мјеста и два бирачка мјеста у одсуству за ниво начелника и Скупштине општине Сребреница, те поништавање избора на 89 редовних бирачких мјеста за ниво градоначелника и Скупштине града Добоја.

Архива