Грујичић: Неправда ће бити исправљена у недјељу

18.02.2021 Актуелно

Начелник општине Сребреница Младен Грујичић истакао је да ће у недјељу, 21. фебруара, на поновљеним локалним изборима, бити исправљена неправда начињена српском народу и њему, као представнику српског народа.

Он је истакао да дио бошњачких политичара проблематизује ситуацију, изразивши наду да Бошњаци неће повјеровати у њихове намјере и да ће у недјељу изаћи на изборе, те да ће изборни процес проћи у миру без инцидената и било каквих превара.

– Стално се потенцира да се Сребреница проблематизује од дијела бошњачких политичара, који присиљавају и друге бошњачке политичаре да слиједе њихов пут, али вјерујем да ће ови избори показати да постоје Бошњаци који размишљају својом главом и који желе да живе у бољој Сребреници – рекао је Грујичић.

Грујичић је нагласио да су на данашњем састанку са српским чланом и предсједавајућим Предсједништва БиХ Милорадом Додиком договорени капитални пројекти и да се неће стати са развојем општине.

– Ми ћемо на Дан општине отворити каменолом, отвараћемо увијек нове погоне – рекао је он, изразивши захвалност српском члану Предсједништва БиХ за континуирану подршку овој општини.

Архива