Цвијановић: Радио Републике Српске успио да задржи препознатљив идентитет

02.02.2021 Актуелно

Предсједница Републике Српске Жељка Цвијановић честитала је директору Радија Републике Српске Драгану Пајићу, уредништву, новинарима и свим запосленима 54. годину постојања и рада.

– Објективним и разноврсним информативним и едукативним програмом, те професионалним и стручним односом према новинарској професији, Радио Републике Српске успио је да задржи свој препознатљив идентитет – навела је Цвијановић у честитки.

Предсједница Српске нагласила је да су правовремене и провјерене информације о политичким, друштвеним, културним и спортским догађајима радијског јавног сервиса, од немјерљивог значаја за друштво у цјелини.

– Улога новинара и других медијских радника нарочито је корисна у вријеме тренутне кризе проузроковане пандемијом вируса корона, јер је приступ брзим, кључним и поузданим информацијама, важнији него иначе – истакла је Цвијановић.

Она је пожељела колективу Радија Републике Српске да остану истрајни у обављању цијењеног, али и изазовног посла, те да наставе са успјешним радом уз нове генерације слушалаца.

Архива