Ковачевић: Скупштинска већина у Српској веома брзо ће бројати више људи

04.01.2021 Актуелно

Скупштинска већина у Републици Српској веома брзо ће бројати више људи и бити много шира него што је тренутно, изјавио је Срни портпарол СНСД-а Радован Ковачевић.

Ковачевић је рекао да би, послије изборног дебакла који је СДС доживио на општим изборима 2018. године, а касније још убједљивији дебакл на локалним изборима 2020, лидер те странке Мирко Шраровић „да има имало политичке одговорности, данас имао само једну амбицију, а то је да се повуче из политике“.

– С обзиром на то да је очигледно да политичке одговорности нема, данас можемо рећи да је јако занимљиво слушати вјечног политичког изборног губитника како говори о томе да ће формирати власт без избора – навео је Ковачевић.

Према његовим ријечима, формирање власти без избора значи само једно, „а то је превара грађана који су на изборима директно рекли какву власт желе, а рекли су да ни у ком случају у власти не желе Мирка Шаровића“.

– Јако је битно да поручимо Шаровићу, који покушава да пласира одређене спинове и даје одређену врсту коментара како постоје било какви проблеми у владајућој коалицији у Републици Српској, да ће скупштинска већина у Републици Српској веома брзо бројати више људи и бити много шира него што је тренутно – додао је Ковачевић.

Архива