Цвијановић: Српска да овај празник и Дан Републике дочека у бољој атмосфери

06.01.2021 Актуелно

Предсједница Републике Српске Жељка Цвијановић честитала је вечерас Бадње вече и божићне празнике свима који их прослављају, уз жељу да Српска овај празник, али и Дан Републике и све наредне празнике дочека у много бољој атмосфери него протекле годинe.

Цвијановић је истакла да се Република Српска у 2020. години борила са пандемијом вируса корона, али да је успјела изаћи на крај са тим проблемима.

– Очекујем да ћемо и ове године уложити све напоре да савладамо ту велику пошаст, али исто тако да водимо рачуна и о привреди – рекла је Цвијановићева новинарима у Бањалуци прије вечерњег богослужења у Саборном храму Христа Спаситеља.

Она је истакла да је сигурна да ће Влада Српске наставити са својим интервенцијама када је у питању подршка привреди и да треба вјеровати у оно што раде институције, како би сви заједно пребродили кризу.

– Срећна сам јер пандемија није умањила утицај празника и празновања, те грађанима могу само пожељети породичну, професионалну и свајку другу срећу – рекла је Цвијановићева.

Архива